Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: estrogjen

Pse duhet të hamë ushqime të pasura me estrogjen?

Me ndryshimin e niveleve të estrogjenit, tek gratë ndodhin edhe ndryshime të tjera duke filluar nga  afshet, shtimi në peshë tek lodhja, libidoja e ulët madje dhe dhimbjet e shpeshta të kokës. Estrogjeni është një hormon i rëndësishëm në...