Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Eskallop

Një nga pjatat më të papara të mishit: Eskallop...

Si fillim qërojmë lëkurët e domateve dhe i presim në kubikë të vegjël. Qepën e presim në feta shumë të holla, ndërsa djathin në feta të holla me qëruesen e patateve. Vëmë në zjarr një tigan të madh, të...