Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: eden breeze

Shijo një darkë apo çdo vakt tjetër si në...

Thonë që  nuk ka dashuri më të sinqertë sesa ajo për ushqimin  dhe  në “Eden Breeze” ju do të provoni vërtetësinë e kësaj thënieje. Ky restorant shumë prestigjioz ku ushqimi është qendra e vëmendjes e gjeni tek SnapFood. Kështu...