Arkiva e etiketave: aleate

Këto janë ushqimet më të mira për një dietë...

Nëse keni hequr dorë nga drithërat e plota për shkak të intolerancës nga gluteni, zgjidhja nuk janë vetëm ato biskotat dhe makaronat ‘gluten free’ të cilat ndonjëhere të themi të vërtetën, nuk na duken aq të shijshme sa ato...