Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: A mund ta përdorim sodën dhe limonin për të luftuar aknet?

A mund ta përdorim sodën dhe limonin për të...

Pothuajse 85% e njerëzve midis moshës 12-24 vjeç vuajnë nga aknet. Dëshira e tyre më e madhe është t’i zhdukin ato njëherë e mirë. Por teksa një tipologji e caktuar e akneve duan kohën e tyre të zbehen, ka...