Arkiva e etiketave: 9 rregullat e sigurisë për bashkëjetesën me familjarët e prekur nga COVID-19

9 rregullat e sigurisë për bashkëjetesën me familjarët e...

Në rast se dyshoni se një nga pjesëtarët e familjes apo dhe ju vetë mund të jeni të rrezikuar ndaj infektimit me coronavirusin e ri CoV-19, atëherë sipas rekomandimeve/udhëzimeve të ISHP: 1- Përdorni krevate të ndarë 2- Mos përdorni...