Arkiva e etiketave: 6 kura natyrale për të kuruar plagët në kushtet e shtëpisë

6 kura natyrale për të kuruar plagët në kushtet...

Plagët e hapura janë një makth. Jo vetëm për faktin se janë të dhimbshme dhe të çrregullta, por edhe sepse marrin kohë për t’u shëruar plotësisht. Për të mos harruar se ato lënë edhe shenja në lëkurën tuaj. Ju...