Arkiva e etiketave: 6 arsye pse duhet te konsumoni

6 arsye të forta pse duhet të konsumoni më...

Përpos mendimit klishe se shalqiri përmban vetëm ujë dhe sheqer, në fakt ky frut është i pasur me një sërë elementesh të shëndetshme. Ka një nivel të lartë vitaminash, mineralesh, antioksidantësh dhe vetëm një numër të vogël kalorish. Shalqiri...