Arkiva e etiketave: 4 mënyrat si ta zbulosh në kohë nëse vuan nga kanceri i gjirit

4 mënyrat si ta zbulosh në kohë nëse vuan...

Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit. Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit është një fushatë vjetore ndërkombëtare që synon të shpërndajë informacion dhe të edukojë njerëzit për...