Arkiva e etiketave: 10 ushqimet e shëndetshme që viti 2020 premton t’i kthejë në trend!

10 ushqimet e shëndetshme që viti 2020 premton t’i...

Çfarë kanë të përbashkët qumështi i sojes, pica me lulelakër dhe ushqimet prebiotike? Ato ishin të gjitha tendencat kryesore të ushqimit të shëndetshëm të vitit 2019. Çfarë do të sjellë “Viti i Ri” ndryshe kur vjen puna tek ushqimi?...