Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Shumë restorante e japin falas hasuden në fund. Kjo ëmbëlsirë është e thjeshtë, kërkon pak përbërës dhe të gjtihë anëtarët e familjes do ta shijojnë!
Në një enë shtoni niseshtenë dhe ujin. I përzieni mirë derisa niseshteja të tretet plotësisht pa lënë kokrriza.
Në një tenxhere në zjarr mesatar shtoni gjalpin dhe sheqerin. I përzieni mirë.
Tani shtoni masën me niseshte që përgatitët pak më parë. I përzieni vazhdimisht me një lugë druri.
Pasi masa të jetë trashur disi, shtoni arrat e thërrmuara dhe hiqeni nga zjarri.
Merrni dy lugë dhe formoni disa hasude të vogla.
I radhisni njëra pas tjetrës në një pjatë të pastër dhe i lini të ftohen disi.
I shtoni sipër edhe pak kanellë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment