1.Si fillim rrihni mirë panën. Në një enë tjetër rrihni maskarponen me sheqerin pluhur. Për këtë përdorni një rrahëse elektrike. Shtoni vaniljen dhe kosin. Tani i shtoni panën.
2.Vendosni në tepsi biskotat e njomura me kakao. Tani shtroni kremin që përgatitët duke i mbuluar biskotat.
3.Përsëriteni këtë dy herë. Pasi të keni vendosur kremin për herë të dytë vendosni një rresht me banane të prera feta-feta. E pudrosni me kakao pluhur dhe çokollatë të grirë.
4.Tani e vendosni në frigorifer dhe e lini të qendrojë për të paktën 2 orë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment