“Dua të porosis ushqim, por s’di se ku”. Ja zgjidhja më e thjeshtë për të mos qenë kurrë i uritur!
E tashmja është online! Kjo është kaq e vërtetë edhe kur vjen puna për të ngrënë.
Tanimë pionerët e ushqimit nëpër botë nuk janë restorantet, por aplikacionet që mbledhin brenda qindra restorante, të aksesueshme lehtësisht në menutë e tyre vetëm me një klik. Kjo industri po rritet me shpejtësi në botë dhe fatmirësisht shenjat e para po jepen edhe në vendin tonë. Ato janë ndërtuar me sisteme kaq të thjeshta, saqë nuk na duhet filozofia për të ditur si t’i përdorim. Ju zgjidhni kuzhinën e preferuar, restorantin pas të cilit marroseni, pjatën për të cilën lini mendtë dhe në çdo kohë, pjata vjen e ngrohtë në adresën tuaj.
Ku mund ta bësh ëndrrën realitet? Ne ju rekomandojmë SnapFood!Më besoni: Nuk ka pasur kurrë një mënyrë më të lehtë për të bërë një porosi online. Me Snapfood ju kurrë nuk do të jeni të uritur.
Si funksionon?
Fillimisht duhet të shkarkoni aplikacionin falas këtu. Regjistroni të dhënat tuaja të cilat absolutisht janë konfidenciale.
Njihuni me restorantet që janë në dispozicion në zonën tuaj. SnapFood bashkëpunon me restorantet më të mira në vend për t’ju ofruar një shumëllojshmëri ushqimesh. Zgjidhni restorantin që preferoni, bëni porosinë tuaj, shkruani adresën dhe ushqimi do t’ju vijë shumë shpejt.
Ju mund të paguani i sigurt dhe i qetë pasi porosia ka mbërritur. Tani e di që u bëra e tepërt. Ik dhe shijo ushqimin.
Për emisionin “Maska” në Youtube, në kanalin “Homeland Albania”, një ish-punonjës i një Fast Food-i në Tiranë dëshmon për atë që ndodh në “prapaskenën” e Fast Food-eve në vend! Një lemeri e vërtetë! “Puna në Fast Food ka shumë...
Nëse qëroni hudhrën çdo herë kokërr më kokërr, ka një truk të thjeshtë që do t’ju kursejë kohë: Vendosni thelpinjtë e hudhrës brenda një kavanozi të vogël ose një tasi. Mbylleni kapakun (ose mbuloni tasin me një pjatë) dhe...
Për t’u siguruar që vezët tuaja nuk çahen gjatë zierjes, provoni këtë truk të thjeshtë: Shtoni kripë ose uthull: Hidhni 1 lugë gjelle kripë ose uthull të bardhë në ujin e zierjes. Kjo ndihmon në forcimin e lëvozhgës dhe...
Lini një koment