Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Nëse e keni lënë gatimin për në momentet e fundit, kjo recetë ju nxjerr faqebardhë!
Në një tigan me pak vaj ulliri shtoni galetën dhe e lini për 2 minuta në zjarr mesatar. E përzieni vazhdimisht dhe më pas e lini mënjanë.
Lani domatet. Me ndihmën e një thike i hiqni kokën dhe më pas me një lugë pastroni tulin e brendshëm.
Kështu veproni me të gjitha domatet. Këtë tul mund ta përdorni për një salcë të mirë domatesh, për pastat tuaja të preferuara.
Ndërkohë në një tas të madh bashkoni djathin e dhisë, mjaltin, qepën jeshile, borzilokun dhe i trazoni mirë.
Merrni 1 lugë gjelle nga kjo përbërje dhe mbushni domatet me radhë. Sipër i shtoni pak galetë dhe pak borzilok
Shijojini të ftohta!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment