1.Kombinoni qumështin, çokollatën, vaniljen dhe kripën në një tenxhere mesatare.
2.Gatuajini në nxehtësi mesatare, duke i përzier vazhdimisht, derisa përzierja të nxehet dhe çokollata të shkrihet, 6 deri në 8 minuta.
3.Shtoni disa pika të ngjyrosësit të ushqimit tek kremi dhe përzieni dy herë për të krijuar një model vorbulli. Transferojeni me kujdes në një qese tubacionesh.
1. Përgatitja e shurupit Shurupi është baza që jep ëmbëlsinë e hallvës. Në një tenxhere, shtoni ujin dhe sheqerin. Vendoseni në zjarr mesatar dhe përziejeni derisa sheqeri të tretet plotësisht. Kur të fillojë të vlojë, ulni zjarrin dhe lëreni...
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Lini një koment