Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Pse ta hedhim kosin e thartuar, kur me të mund të realizojmë një supë shumë të mirë? I shtojmë edhe pak mish pule edhe ç'të hash moj amvisa...
Në një tenxhere me ujë e kripë vendosni për të zierë mishin e pulës.
Sapo të jetë gati e hiqni, e lini të ftohet pak dhe më pas e ndani në copa shumë të vogla mishin.
Në një tenxhere shtoni 1 litër ujë dhe 1 litër ujë nga tenxherja ku zietë mishin e pulës. I lini për disa minuta në zjarr mesatar.
Në një enë rrihni së bashku vezën, kosin, miellin dhe pak kripë.
Shtoni dy garuzhde nga tenxherja dhe i përzieni vazhdimisht në mënyrë që veza të mos pritet.
Më pas e shtoni masën në tenxhere. E përzieni mirë. Kontrolloni për kripë nëse ka nevojë për më shumë. Pas 2 minutash e hiqni nga zjarri dhe shijojeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment