Coq au Vin (Pulë në Verë të Kuqe)
Në një tigan të madh, ngrohim vajin e ullirit dhe skuqim copat e pulës derisa të marrin ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë pançetën dhe e gatuajmë derisa të bëhet...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në 200 gradë celsius. Në një enë kombinoni të gjithë përbërësit dhe i trazoni mirë.
Në fund i shtoni farat e qëruara dhe të grira imët.
Punojeni mirë masën dhe më pas formoni disa toptha të vegjël.
Formoni përafërisht 18 të tilla dhe i shtroni në një tavë.
I vendosni në furrë të piqen për rreth 15 minuta. Ju bëftë mirë!
Në një tigan të madh, ngrohim vajin e ullirit dhe skuqim copat e pulës derisa të marrin ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë pançetën dhe e gatuajmë derisa të bëhet...
Në një tas të madh, vendosim sallatën e përzier, avokadon e prerë në feta dhe salmonin e tymosur. Shtojmë lëngun e limonit, vajin e ullirit, kripë dhe piper sipas shijes. E përziejmë lehtë për të ruajtur strukturën e përbërësve....
Skuqim spinaqin dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa spinaqi të zbutet. E heqim nga zjarri dhe e përziejmë me ricottën dhe djathin parmixhan, duke shtuar kripë dhe piper sipas shijes. Vendosim një lugë nga kjo...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment