E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Sistemi online i porositjes së ushqimit tek SNAPFOOD është një nga ato teknikat që ka fituar baza për të thjeshtuar gjërat si për restorantet ashtu edhe për klientët.
Pse të gjithë po preferojnë të porositin ushqim online?
-Sipas raporteve rezulton se 60% e konsumatorëve zgjedhin të porosisin ushqim online nga celulari i tyre. Arsyeja kryesore është sepse ata ndihen më rehat në porositjen në internet përmes aplikacionit sesa duke telefonuar.
-Kur konsumatorët pyeten pse preferojnë të porosisin në internet, shumica e tyre mendojnë se mund të kursejnë shumë më tepër përmes aplikacioneve në internet sepse ofrohen kupona dhe oferta promovuese. Me SNAPFOOD ti fiton lekë mbrapsht nga cdo porosi me Cashback (lexo ketu).
-Restorantet ndjejnë se sistemi i porositjes online ka rregulluar menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, ku ata mund të ofrojnë shërbime nga fillimi në fund për klientët, duke filluar nga porositja e ushqimit deri në shpërndarjen tek adresa e klientit.
-Hulumtimet zbulojnë se 95% e përdoruesve në internet ka të ngjarë të porosisin përsëri në aplikacione ose në faqet e internetit. Kjo do të thotë që sistemi i porositjes online rrit shanset për besnikëri të klientit me përpjekje minimale.
-Ndjekja e porosive bëhet më e lehtë pasi drejtuesit mund të lokalizojnë me lehtësi adresën e klientit dhe administratori i sistemit gjithashtu mund të mbaj shënime për operacionet e dorëzimit.
-Sistemi i avancuar i porositjes online gjithashtu mbështet automatizimin, i cili i mundëson biznesit të shesë vetë duke kursyer kostot shtesë në punë.
Tani që e dini rëndësinë e integrimit në aplikacionet e të porositurit ushqim online, shkarko SNAPFOOD dhe sa herë të shkon mendja për të ngrënë mirë, dije se zgjidhjen e ke aty!
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment