Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Qepa të shijon më shumë kështu apo jo?
Në një tas të madh bashkoni miellin me specin e kuq pluhur, hudhrën, kripën dhe piperin.
Shtoni edhe birrën.
I përzieni mirë dhe i lini mënjanë në temperaturën e dhomës për 10 minuta.
Ndërkohë qeroni qepën dhe e prisni në rrathë të vegjël me trashësi 1-2 cm.
I lyeni rrathët e qepës, me masën e miellit që përgatitët pak më parë.
Në një tigan nxehni vajin e lulediellit dhe vendosini qepët për t’i skuqur.
I ktheni para e mbrapa që të skuqen mirë, për gati 3 minuta.
Më pas i hiqni dhe shërbejini të ngrohta.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment