Ullinj të mbushur me djathë dhie dhe kaçkavall

Ingredientët

  • 60 gr djathë dhie
  • 2 lugë djathë kaçkavall
  • 1 lugë erëza (si trumzë, majdanoz etj.)
  • 1 thelpi hudhër
  • 1 lugë çaji lëng limoni
  • Kripë
  • Piper
  • Ullinj
  • 3 degë trumëz
  • Spec i kuq
  • Lëkurë limoni
  • 1/2 kupë vaj ulliri

Udhëzimet

1

Përzieni djathin e dhisë, kaçkavallin, bimët aromatike, hudhrën dhe lëngun e limonit në një tas të vogël, hidhini kripë dhe piper.

2

Futeni mbushjen në një qese plastike të posaçme ose përdorni një qese të prerë në majë me gërshërë.

3

Futeni mbushjen brenda ullinjve.

4

Vendosni ullinjtë në pjatë, degët e trumzës, specat dhe lëkurën e limonit dhe hidhuni sipër vaj ulliri.

5

Mbulojeni pjatën dhe mbajini të freskët.

6

Lërini në temperaturë dhome para servirjes.

Lini një koment