Toptha-biskotë të mbushur me nutella

Ingredientët

  • 8 lugë Nutella
  • 1 vezë
  • 1/2 filxhan pluhur kokosi
  • 1/3 gote gjalpë pa kripë
  • 1 lugë ekstrakt vanilje
  • 1 gotë miell
  • 1/3 filxhan pluhur kakao
  • 1 lugë sodë buke
  • Kripë

Udhëzimet

1

Në një tabaka vendosni 8 lugë Nutella të ndara dhe ngrijeni për 30 min.

2

Parangrohni furrën në 170 gradë.

3

Në një tas, shtoni vezën, pluhurin e arrës së kokosit, ekstraktin e vaniljes dhe gjalpin.

4

Përziejini mirë dhe më pas me një tendosës, hidhni miellin, kakaon dhe sodën e bukës.

5

Miksojini mirë.

6

Nxirrni Nutella-n nga frigoriferi.

7

Merrni pak nga brumi dhe bëni një top, shtypeni dhe shtoni një lugë gjelle Nutella të ngrirë në mes.

8

Bëni një top dhe vendoseni në një fletë pjekje në një tavë që e keni përgatitur më parë.

9

Përsëriteni derisa të keni 8 topa biskota.

10

Piqni rreth 14-15min.

11

Lërini të pushojnë për disa minuta dhe shijojini të ngrohtë me nutellën e shkrirë.

Lini një koment