Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tigan me pak vaj ulliri, skuqim hudhrën, shtojmë karkalecat për 2-3 minuta, i spërkasim me kripë e piper dhe i lëmë mënjanë që të rrinë të ngrohtë.
Në blender ose në mikser hedhim avokadot e qëruara dhe të prera në copa të vogla, mollën e qëruar e të prerë ne kubikë, kosin, lëngun e limonit dhe pak lëng të valuar perimesh.
I grijmë derisa të përftojmë një krem homogjen duke e shtuar lëngun pjesë-pjesë.
E shpërndajmë nëpër tasa të vegjël ose në gota qelqi dhe I zbukurojmë me karkalecat e skuqur dhe majdanoz.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment