Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Snapfood është padyshim risia e kohërave që po jetojmë dhe sigurisht mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të porositur ushqimin e preferuar në vendndodhjen që dëshironi. Misioni i SnapFood është që të sjellë restorantet e zonës, në shtëpinë apo në zyrën tuaj, duke u siguruar të bashkëpunojë me restorantet më prestigjioze në kryeqytet.
Por pyetja që njerëzit na bëjnë më shpesh është: Si të porosis me SnapFood?
Le t’i japim përgjigje kësaj dileme me të cilën mund të jeni ndeshur, duke e shpejguar të gjithë procesin hap pas hapi.
Si fillim duhet të dini që Snapfood ka aplikacionin e tij, të cilin mund ta shkarkoni në celular dhe tablet për iOS dhe Android. Sikurse shkarkoni çdo aplikacion tjetër në celular, kështu veprohet edhe me SnapFood. Ju merr pak minuta kohë dhe është falas!
Pasi keni kaluar këtë fazë, në telefonin tuaj do të shfaqet një ikonë e re, sikurse e tregon më qartë fotoja më poshtë.
Hapim aplikacionin. Aktivizoni vendodhjen tuaj dhe jepini vazhdo. Kjo fazë e dytë do të na kërkojë regjistrimin e të dhënave, prandaj filloni dhe i plotësoni dalëngadalë.
Menjëherë pas kësaj faze do të na hapet aplikacioni. Ju do të njiheni me restorantet e papara që ka SnapFood, secila me menunë, fotot e produkteve për t’u orientuar më mirë dhe çmimet përkatëse. Mos harroni se me SnapFood mund të porosisni edhe në farmaci, supermarkete si dhe cigare.
Klikoni tek njëra. Për shembull tek Big Bite. Do të na shfaqet kjo pamje:
Pasi pashë menunë, dua të porosis dy toste.
Klikoj mbi produktin dhe shtyp butonin +.
Nëse doni të porosisni dy toste, atëherë do e shtypni dy herë butonin +.
Siç e shikoni në shportë kemi 300 lek produkte. Porosita edhe një pita club. I dhashë përfundo porosinë.
Kjo është tabela që do ju shfaqet.
Do të klikoni në fund tek: Vazhdoni me pagesën
Pas kësaj do duhet të prisni vetëm pak minuta. Porosia do vijë në adresën tuaj.
Dhe ja tek është porosia:
Kaq e lehtë ishte!
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment