Bëjmë bashkë trahana
Trahanaja është një pjatë e vjetër ballkanase, e cila është përdorur dhe përdoret edhe në Shqipëri. Duke parë se është një pjatë me pak shpenzime ajo ka qenë prezente çdo mëngjes në stinën e dimrit kur burimet ushqimore ishin...
Sugjerojmë:
Në një blender ushqimi bashkoni të tri përbërësit dhe i trazoni për disa sekonda.
Sapo masa të jetë homogjenizuar, shtojeni në format specifike për akullore. Secilës prej tyre i vendosni nga një shkop të vogël në bazë.
I fusni në frigorifer në ngrirje. E mira do të ishte që minumumi të qendrojnë 4 orë.
Pas kësaj është koha të shijoni akulloret!
Trahanaja është një pjatë e vjetër ballkanase, e cila është përdorur dhe përdoret edhe në Shqipëri. Duke parë se është një pjatë me pak shpenzime ajo ka qenë prezente çdo mëngjes në stinën e dimrit kur burimet ushqimore ishin...
Me siguri s’ju ka shpëtuar as ju receta e famshme dhe shumë e thjeshtë që ka qarkulluar në Tik Tok, buka me hudhra. Në fakt, nevojiten vetëm pak përbërës për një bukë me super shije, për të lëpirë gishtat....
HAPI 1Hidhni sheqerin dhe 1 litër ujë në një tenxhere mbi nxehtësi mesatare dhe ngrohni duke e trazuar derisa sheqeri të tretet. Hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet plotësisht. HAPI 2Vendosni luleshtrydhet në një blender dhe lërini të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment