Shurup trëndafili si njëherë e një kohë!

Shurup trëndafili si njëherë e një kohë!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 5 minuta

Ingredientët

  • 50 gram petale trëndafili
  • 1 litër ujë
  • ¼ lugë gjelle limontozë

Udhëzimet

1

Lani mirë petalet e trëndafilit dhe pas kësaj i vendosni në një shishe qelqi.

2

Shtoni ujin dhe limontozën.

3

Mbylleni shishen dhe e lini për disa orë në një vend të freskët dhe të errët.

4

Sapo uji të ketë marrë ngjyrën e bukur prej petaleve, atëherë kullojeni lëngun.

5

Shërbejeni të ftohtë dhe për ta ëmbëlsuar në momentin e servirjes, mund të përdorni sheqer kaf ose mjaltë.

Lini një koment