Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Qëroni patëllxhanët, i prisni feta-feta dhe i fusni në një tas me ujë dhe kripë. Kullojini dhe thajini me një letër kuzhine.
Piqni patëllxhanët në skarë. Ndërkohë në një enë bashkoni hudhrat, uthullën, kripën, vajin e ullirit, koperin dhe majdanozin e grirë imët.
Merrni një enë të madhe dhe shtoni patëllxhanët. I shtoni sipër salcën marinuese që përgatitët dhe i përzieni patëllxhanët.
Në fund i shtoni arrat e grira imët. E lini pak minuta në frigorifer dhe pas kësaj sallata është gati për t'u ngrënë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment