1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit.
2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes.
3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime.
4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse dëshironi.
5. Përziejeni lehtë që të mos prisni shalqirin dhe shërbejeni menjëherë të ftohtë.
🧊 Kjo recetë është perfekte për ditët e nxehta dhe kombinon ëmbëlsinë e shalqirit me kripësinë e djathit, duke dhënë një kontrast fantastik në shije.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Komento