Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Parangrohni zgarën për 5-15 minuta.
Hapni petën për pica në tavolinën e punës.
Sipër i shtoni vaj ulliri, pak hudhër, qepë pluhur dhe rigon.
E përhapni mirë me një lugë.
Më pas e vendosni petën në zgarë.
Mjafton 1 minutë nga secila anë.
Më pas e hiqni nga zgara. I shtoni sipër salcën e domateve, misrat dhe djathin mozzarella.
E vendosni edhe njëherë në zgarë derisa djathi të ketë shkrirë. Shtoni ndërkohë edhe borzilokun e copëtuar.
E lini pak minuta të ftohet dhe më pas e prisni në feta. Pica është gati për ta shijuar!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment