Përse kuzhina jonë duhet të ketë vetëm thika cilësore
Thikat e mira rrinë shkëlqyeshëm në dorën tonë. Prerja e ushqimeve me to bëhet më e thjeshtë dhe pa u stërmunduar. Produkte të tilla si mishi, apo buka mund t’i presim në feta të holla sikurse gjithnjë keni ëndërruar.
Thikat e mira nuk kanë nevojë të mprehen shpesh, kjo për shkak se ato përbëhen nga materiale të mira. Një material i mirë shmang ndryshkun dhe nuk lejon kurrë maja të thyera të tehut.
Frika se mund të lëndoheni nga thikat e mprehta?
Kjo është vetëm një frikë psikologjike. Thikat e mira të lejojnë të punosh qetë dhe pa u sforcuar. Kjo shmang pikërisht atë gjë, që thikat jo cilësore shpesh na e shkaktojnë.
Për përdorim të përditshëm, amvisat duhet ta dinë se kuzhina ka nevojë për 4 thika themelore:
Thika e madhe si e një shefi kuzhine
Thika e dhëmbëzuar
Thika pa dhëmbë (për të lyer bukën me gjalpë për shembull)
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
Përbërës të rekomanduar për ujë detoks për bark të sheshtë: Limon Ndihmon tretjen Detoksifikon mëlçinë Nxit metabolizmin Xhinxher (ginger) Redukton inflamacionin dhe fryrjen Përmirëson tretjen Rrit ndjeshëm djegien e yndyrnave Kastravec Hidratuese dhe anti-inflamatore E pasur me ujë dhe...
Në plazh, më shumë se gjithçka tjetër, trupi ka nevojë për hidratim dhe energji e çfarë është më perfekte se një përzierje tropikale natyrale? 🍉 Shalqiri: i pasur me ujë, elektrolite dhe shije freskuese🍍 Ananasi: ndihmon tretjen dhe përmban...
Lini një koment