Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Me patatet e ëmbla mund të bëni 1001 kombinime. Neps.al ju sjell sot një recetë të thjeshtë e praktike, prandaj hidhini një sy...
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Merrni një tavë dhe shtroni në të një letër pjekjeje.
Lani mirë patatet dhe i prisni përgjysmë.
I vendosni në tavë, sipër i shtoni vaj ulliri, kripë dhe i përzieni mirë.
I fusni në furrë për 25-30 minuta.
Ndërkohë në një enë përzieni gjalpin dhe mjaltin. Shtoni salcën e nxehtë. Pak kripë dhe vajin e mbetur.
Ndërkohë në një tavë të vogël piqni farat e kungullit duke i shtuar pak vaj sipër.
I fusni vetëm për 5 minuta në furrë dhe pas kësaj i kriposni pak.
Nxirrni patatet e ëmbla nga furra, i shtoni sipër salcën me mjaltë që përgatitët, lëngun e limes dhe në fund farat e lulediellit.
Shijojini!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment