Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një recetë shumë e përshtatshme për ditët ku koha juaj është e kufizuar!
Zieni pastat me metodën e zakonshme dhe ruajeni ujin e tyre.
Në një tigan me pak vaj luledielli skuqni qepën dhe hudhrën.
Shtoni mishin e viçit dhe e përzieni mirë.
I lini për gati 5 minuta në zjarr mesatar.
Shtoni 2 gota nga uji i pastave, salcën e domateve. E lini edhe për 8-10 minuta të tjera në zjarr.
Tani shtoni pastat, i përzieni mirë dhe shtoni djathin e grirë.
Pas 2-3 minutash, kur të ketë shkrirë djathi, e hiqni nga zjarri dhe shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment