Mollë+spinaq+hithër. Treshja fantastike që lufton gurët në veshka dhe alergjitë e stinës!

Mollë+spinaq+hithër. Treshja fantastike që lufton gurët në veshka dhe alergjitë e stinës!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 5 minuta

Hithra ka disa vlera vërtet të vyera për organizmin tonë. Ajo forcon sistemin imunitar, ul tensionin e lartë të gjakut, ka aftësi të shkatërrojë gurët në veshka, lufton alërgjitë e stinës dhe ndihmon me sëmundjet respiratore.

Ingredientët

  • 500 gram spinaq
  • 3 kokrra mollë
  • 1 kastravec
  • 50 ml lëng hithre (përftohet pasi keni zierë një tufë hithra)
  • 30 ml lëng limoni
  • 1 grusht boronica

Udhëzimet

1

Në një blender bashkoni lëngun e hithrës, limonit, kastravecin e prerë feta-feta dhe mollën e qëruar.

2

I përzieni mirë për disa sekonda.

3

Në fund shtoni spinaqin dhe i përzieni sërish.

4

Shërbejeni në një gotë dhe sipër i vendosni disa boronica. Rekomandohet konsumi 1 herë në ditë, në mëngjes ose darkë.

Lini një koment