Mollë të mbushura e të pjekura me kanellë

Mollë të mbushura e të pjekura me kanellë

Persona: 6
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 35 minuta

Një miks i kanellës dhe tërshërës do të na japë në fund në fund disa mollë...po çfarë mollësh ama...!

Ingredientët

  • 3 mollë të prera përgjysmë
  • 4 lugë gjelle vaj kokosi
  • ¼ filxhan me sheqer
  • 3 lugë gjelle miell
  • ½ filxhan me tërshërë
  • ¼ lugë çaji me kanellë

Udhëzimet

1

Parangrohni furrën në 190 gradë.

2

Merrni një tavë dhe radhisni njëra pas tjetrës mollët e lara dhe të prera përgjysmë.

3

Në një tas kombinoni vajin, sheqerin, miellin, tërshërën dhe kanellë. I përzieni mirë e mirë.

4

Vendosni nga një lugë gjelle tek mesi i secilës mollë ( shikoni foton për më tepër orientim)

5

I piqni për 25-30 minuta derisa mollët të zbuten. Ju bëftë mirë!

Shënime

Mollët i lani, por mos i qëroni. I prisni përgjysmë dhe i pastroni nga farat.

Lini një koment