Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lani mirë domatet dhe kastravecin. Sipas dëshirës kastravecin mund ta qëroni ose jo.
Merrni një tas të madh dhe shtoni domatet dhe kastravecin e prërë në kubik. Shtoni specat, qepën e prerë imët, djathin, kripën, piperin, trumzën dhe vajin e ullirit.
Dy fetat e bukës i thekni mirë një toster dhe më pas i prisni në kubikë të vegjël.
I trazoni mirë dhe sallata është gati. Nëse e doni më të athët mund t’i shtrydhni sipër ¼ limon.
Shijojeni sepse në këto ditë verë, një sallatë si kjo është gjithçka ç'ka stomaku ynë do!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment