Me çokollatën e zezë, mund të shijojmë disa biskota FAN-TA-STI-KE!

Me çokollatën e zezë, mund të shijojmë disa biskota FAN-TA-STI-KE!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 15 minuta

Blini një çokollatë të zezë dhe zëre se keni blerë biskotat më të mira në botë! Ja receta për përgatitjen e tyre...

Ingredientët

  • 350 gram çokollatë e zezë e thërrmuar
  • 300 gram sheqer pluhur
  • 3 të bardha vezësh
  • ¼ lugë gjelle me kripë
  • ½ lugë gjelle me kanellë
  • 60 gram kakao e hidhur

Udhëzimet

1

Në një enë rrihni mirë të bardhat e vezëve me një rrahës elektrik. Ato duhet të bëhen krejtësisht shkumë.

2

Në një enë tjetër rrihni sheqerin, kakaon, kanellën dhe kripën.

3

Shtoni çokollatën dhe në fund vezët e rrahura.

4

I përzieni mirë e mirë dhe me ndihmën e një lugë formoni disa biskota të vogla e i radhisni në një tavë njëra pas tjetrës (mos harroni të vendosni letër kuzhine).

5

I fusni në furrë për 10-15 minuta në temperaturë 180 gradë celsius. Ju bëftë mirë!

Lini një koment