Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Si fillim do të marinoni salmonin me kripë, piper dhe vaj ulliri. Për një shije më të mirë do e lini të qendrojë për 2 orë.
Më pas do e kaloni salmonin në skarë dhe do e lini për 5 minuta nga secila anë. Për të ruajtur lëngjet, salmoni duhet lyer me vaj.
Vendosni njëkohësisht në skarë asparagët dhe pomodorinit për pak minuta.
Në një tigan me shumë pak vaj do të skuqni spinaqin e larë mirë. Shtoni pak kripë.
Merrni një pjatë të pastër dhe shërbeni spinaqin. Sipër do të vendosni salmonin.
Ndërkohë anash vendosni pomodorinit dhe asparagët. Një gotë verë dhe pjata është gati për t'u shijuar!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment