Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Vendosini patatet të ziejnë në një tenxhere ku më parë keni hedhur 2 lugë kripë.
Lërini të ziejnë për 15 minuta deri sa të zbuten.
Pasi të jenë zier kullojini patatet dhe vendosini në një tjetër enë.
Ndërkohë në një tas të vogël, përzieni së bashku majonezën, mjaltin, mustardën, koprën, 1 lugë çaji kripë dhe 1 lugë çaji piper.
Pasi patatet janë ftohur pak filloni pritini ne kubikë të vegjël dhe hidhini në një tas.
Merrni salcën e përgatitur dhe perzijeni mirë me patatet duke shtuar selino dhe qepën e kuqe.
Sipas dëshirës mund të shtoni kripë dhe piper.
Sallatën e shërbeni të ftohtë ose në temperaturën e dhomës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment