Kjo sallatë me patate do të bëhet vakti juaj i preferuar

Ingredientët

  • 1 kg patate të vogla
  • Kripë
  • 1 gotë majonezë
  • 1/4 filxhan mjaltë
  • 2 lugë mustardë
  • 1/2 filxhan kopër të freskët
  • Piper i zi
  • 1/2 filxhan selino
  • 1/2 filxhan qepë të kuqe

Udhëzimet

1

Vendosini patatet të ziejnë në një tenxhere ku më parë keni hedhur 2 lugë kripë.

2

Lërini të ziejnë për 15 minuta deri sa të zbuten.

3

Pasi të jenë zier kullojini patatet dhe vendosini në një tjetër enë.

4

Ndërkohë në një tas të vogël, përzieni së bashku majonezën, mjaltin, mustardën, koprën, 1 lugë çaji kripë dhe 1 lugë çaji piper.

5

Pasi patatet janë ftohur pak filloni pritini ne kubikë të vegjël dhe hidhini në një tas.

6

Merrni salcën e përgatitur dhe perzijeni mirë me patatet duke shtuar selino dhe qepën e kuqe.

7

Sipas dëshirës mund të shtoni kripë dhe piper.

8

Sallatën e shërbeni të ftohtë ose në temperaturën e dhomës.

Lini një koment