Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Hidhni në blendër të gjithë përbërësit e salcës dhe rrihini deri sa të formohet salca e dëshiruar.
Mishin e pulës ndajeni në copa të vogla dhe vendoseni në një enë.
Ndërkohë në një enë tjetër hidhni të gjithë përbërësit e thatë të përmendur më lart dhe përzijini me njëri – tjetrin.
Pastaj të gjitha copat e mishit të ndara në masat e kekëve të vegjël hidhini dhe marinojini tek përzierja e erëzave.
Copat e mishii futini në tigan me vaj ulliri dhe lërini të piqen në nxehtësi mesatare.
Pasi janë bërë copat e mishit i shërbejmë me salcën e avokados.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment