Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Futeni mjaltin, salcën e sojes, hudhren dhe xhenxhefilin së bashku në një tas të mesëm.
Vendosni karkalecat në një qese dhe hidhni gjysmën e përzierjes së marinadës në krye duke e përzier.
Lërini karkaleca të marinohen në frigorifer për 15 minuta.
Mbulojini dhe ftohni pjesën tjetër të marinadës.
Nxehni vajin e ullirit në një tigan mbi nxehtësinë mesatare dhe vendosni karkalecat në tigan.
Gatuajini karkalecat në të dyja anët pastaj shtoni marinadën e mbetur dhe gatuajini rreth 1 minutë më shumë.
Shërbejini karkalecat me salcë dhe një garniturë me qepë të njomë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment