Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Ngrohni furrën në 200 ° C dhe lyeni me vaj një tavë pjekjeje me gjalpë.
Shtoni hudher dhe qepë në vaj të nxehtë.
Shtoni spinaqin dhe lereni të skuqet.
Për shije shtoni kripë, piper të zi dhe arrëmyshk.
Hiqeni nga nxehtësia, lereni të ftohet.
Miksoni spinaqin me fara pishe dhe gorgonzola.
Mbushni kanellonit me përzierjen e spinaqit dhe vendosini ato në pjatën e përgatitur.
Shkrini gjalpin në një tenxhere dhe shtoni miell.
Shtoni qumështin dhe përzijini mirë së bashku që të mos formohen gunga.
Shtoni djathin, kripë, piper të zi dhe arrëmyshk.
Hidhni salcën mbi kanellonit dhe piqini për rreth 30 minuta.
Hiqini nga furra dhe shërbejeni.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment