Sugjerojmë:

Involtini me kunguj e ton. Aperitiv i thjeshtë, por me shije fantastike!

Involtini me kunguj e ton. Aperitiv i thjeshtë, por me shije fantastike!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 20 minuta

Recetë që ka sy, por edhe shumë shije të mirë!

Ingredientët

  • 4-5 kunguj
  • 300 gram ton në vaj
  • 3-4 ullinj të zinj
  • 3 fileto açuge në vaj
  • Disa gjethe borzilok
  • 1 lugë pana kuzhine

Udhëzimet

1

Lani kungujt dhe pritini në feta për së gjati. Më pas piqini në skarë ose tost nga të dy anët.

2

Hidhni në gotën e mikserit tonin, ullinjtë, açuget, borzilokun dhe panën dhe miksojini derisa të merrni një krem homogjen.

3

Shpërhapeni nëpër kungujt e pjekur dhe më pas rrotullojini në vetvete.

4

Fiksojini involtini-t me kunja dhëmbësh. Dekorojini duke vendosur edhe ullin të zinj, kaperi ose domate.

5

Sipas shijes tuaj, mund t’i shërbeni involtini-t edhe me një salcë të shijshme të bërë në shtëpi.

Lini një koment