Gjoks pule krokant i gatuar për 5 minuta

Ingredientët

  • 1 kg gjoks pule
  • 1 vezë
  • 1 gotë thërrime bukë
  • 1 lugë gjelle kripë
  • 1/2 lugë piper i zi

Udhëzimet

1

Hidhni një vezë në një tas të vogël.

2

Në një tas të veçantë, kombinoni kripën me piperin.

3

Pritini pulën në copa jo shumë të vogla.

4

Zhyteni mishin e pulës në përzierjen e vezëve.

5

Pastaj kalojeni tek thërrimet e bukës.

6

Spërkatni me vaj tiganin dhe vendoseni në sobë.

7

Hidhni mishin e kaluar në vezë dhe thërrime dhe sipër hidhni keripë e piper.

8

Lërëni të skuqet nga të dyja anër deri sat ë marrë ngjyrë kafe të artë.

9

nga brenda, duke lënë pak hapësirë midis secilës.

10

Shërbejeni me salcën tuaj të preferuar ose thjesht ketchup.

Lini një koment