Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tigan të sheshtë me vaj ulliri, hidhni fileton dhe rrotullojeni disa herë derisa ajo të marrë ngjyrë të kuqerremtë nga të gjitha anët.
Shtoni erëza të ndryshme, piper të zi kokërr dhe më pas kalojeni në furrë për rreth 15 min.
Në një tigan tjetër hidhni pak vaj ulliri dhe spinaqin e larë e të pastruar nga bishtat.
Skuqeni për 2-3 min dhe shtoni stikat.
Në një tigan tjetër skuqni patatet e ziera më parë, në formë gjysmë sferash të vogla.
Në tiganin ku gatuat fileton shtoni salcën, një lugë çaji me koncentrat vere dhe rregullojeni me kripë.
Nxirreni fileton nga furra dhe sherbejeni me patatet.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment