Fileto pule skare shoqëruar me perime. Shije e shkëlqyer brenda një pjate të vetme!

Fileto pule skare me perime

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 15 minuta Koha e gatimit: 20 minuta

Një recetë e shëndetshme dhe e shijshme që nuk ju merr shumë kohë në përgatitje. Nëse je kurioz të dish sesi realizohet hidhi një sy recetës më poshtë. Nëse do që të të vijë e gatshme në shtëpi, atëherë është e thjeshtë. Shkarko apliakacionin SnapFood dhe zgjidh restorant “Ren Wine Lounge”.

Ingredientët

  • 1 gjoks pule
  • 1 kungull i freskët
  • 1 limon
  • 3 speca
  • 3 karota
  • 1 qepë
  • kripë dhe piper
  • rigon
  • pak hudhër pluhur
  • nenexhik i grirë imët
  • piper i kuq

Udhëzimet

1

Marinojme gjoksin e pulës me vaj ulliri në të dyja anët dhe me kripë, piper, rigon dhe hudhër pluhur. E pjekim mishin e pulës në skarë për rreth 3 minuta në secilën anë.

2

Presim perimet. I vendosim të gjitha perimet në skarë duke i përzierë herë pas here që të mos ngjisin.

3

I shtojmë erëzat që kemi dhe i pjekim për 7-8 minuta

4

Në fund i shërbejmë me filetot e pulës anash dhe limonin. Ju bëftë mirë!

Lini një koment