Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një recetë e shëndetshme dhe e shijshme që nuk ju merr shumë kohë në përgatitje. Nëse je kurioz të dish sesi realizohet hidhi një sy recetës më poshtë. Nëse do që të të vijë e gatshme në shtëpi, atëherë është e thjeshtë. Shkarko apliakacionin SnapFood dhe zgjidh restorant “Ren Wine Lounge”.
Marinojme gjoksin e pulës me vaj ulliri në të dyja anët dhe me kripë, piper, rigon dhe hudhër pluhur. E pjekim mishin e pulës në skarë për rreth 3 minuta në secilën anë.
Presim perimet. I vendosim të gjitha perimet në skarë duke i përzierë herë pas here që të mos ngjisin.
I shtojmë erëzat që kemi dhe i pjekim për 7-8 minuta
Në fund i shërbejmë me filetot e pulës anash dhe limonin. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment