Arkiva e etiketave: vlera

7 sekrete që amvisat duhet të dinë në përdorimin...

Recetat me bazë mishin janë më të preferuarat në kuzhinën ballkanike. Që mishi të gatuhet sa më mirë, pa humbur vlerat ushqimore, por edhe shijen e tij, amvisat duhet të kenë parasysh disa këshilla praktike. Mishi dhe peshku duhet...

Një investigim i vogël: A është vërtet i shëndetshëm...

Sa shumë na shijon gjalpi i kikirikut në një sanduiç apo kur lyejmë bukën e thekur në mëngjes. Pale tek akulloret çfarë shije ka. Por a është ai një zgjedhje e shëndetshme në dietën e të rriturve? Sipas nutricionisitit...

Manat Goji. Benefitet e tyre për shëndetin dhe një...

Manat Goji kultivohen prej mijëra vitesh dhe konsiderohen një element thelbësor në mjekësinë tradicionale kineze: përmbajnë vitamina të grupit C dhe E dhe na mbrojnë nga radikalet e lira, stresi oksidativ dhe janë në gjendje të fuqizojnë kapacitetet antioksidante...