Shkrini gjalpin me vajin e ullirit në një tenxhere të madhe me bazë të rëndë. Shtoni qepët dhe skuqini me kapak për 10 minuta derisa të zbuten. Spërkatini me sheqer dhe gatuajini edhe për 20 minuta, duke i...
Për hir të së vërtetës na duhet ta pranojmë: Ritmi i lartë dhe intensiv i jetesës nuk na jep luksin t’i kushtojmë kohën e duhur gatimit. Recetat e gjata që kërkojnë orë e orë të tëra, duket se do...
Edhe në këto kohëra, gratë franceze e kanë aftësinë të duken shumë elegante pa bërë asnjë përpjekje. Shumë revista janë frymëzuar nga këto zonja të bukura dhe elegante dhe me siguri do të dëshironit të dinit sekretet se si...
Ideale për një aperitiv në shtëpi nën shoqërinë e miqve, binjet franceze janë shumë të thjeshta për t’u përgatitur dhe për t’u shijuar të thjeshta apo me krem djathi. Përbërësit (për 40 binje) 75 gr djathë kaçkavall i grirë...