E shpejtë, e shijshme dhe plot vlera ushqyese kjo sallatë me panxhar dhe rosto viçi

Ingredientët

  • 2 feta bukë thekre
  • 1/4 filxhan krem kosi
  • 3 lugë rrepë të copëtuar
  • 2 lugë majonezë
  • 2 lugë mustardë
  • Kripë
  • Piper i zi
  • 4 gota spinaq
  • 3 gota sallatë jeshile
  • 4 copa djathë havarti, të prerë në kube
  • 4-5 feta rosto viçi
  • 3/4 filxhan feta panxhari turshi

Udhëzimet

1

Thekni bukën e thekrës.

2

Ndërkohë në një enë hidhni kremin, rrepë, majonezë, mustardë, 3 lugë ujë, 3/4 lugë çaji kripë dhe piper 1/4 lugë çaji.

3

Shtoni spinaqin, salloatën, djathin dhe përzijini mirë për të kombinuar.

4

Pritini bukën e thekur dhe mishin në copa të vogla dhe përzijini me panxhar dhe hidhini mbi sallatën e përgatitur.

Lini një koment