Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një enë shtoni ujë të ftohtë dhe lulet e kamomilit. E mbështillni tasin me një qese kuzhine dhe e fusni në frigorifer.
Ndërkohë në një tenxhere zieni ujin me sheqerin, derisa kjo e fundit të tretet mirë.
Nxirrni ujin me kamomil nga frigoriferi, kullojeni. Sipër i shtoni shurupin që përgatitët.
Tani lani mirë pjeshkët dhe i prisni në feta-feta.
Shtojani lëngut. Mirë do ishtë që ta vendosnit lëngun në një kanë.
Futeni në frigorifer dhe e lini për të paktën 2 orë.
Për të shijuar freskinë e çajit, shërbejeni me akull.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment