E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
1.Ngroheni furrën në 180 gradë C.
2.Vendosni 2 tepsi të mëdha me letër pjekjeje.
3.Duke përdorur një mikser elektrik, rrihni gjalpin dhe sheqerin derisa të zbardhen dhe të bëhen kremozë. Shtoni vezën dhe rrihini mirë.
4.Shtoni më tej miellin, tërshërën, pluhurin pjekës dhe mollën e copëtuar.
5.Bëjeni përzierjen në topa dhe vendosini në tepsitë e përgatitura për pjekje.
6.Vendosni një fetë molle sipër çdo biskote, duke e shtypur lehtë. Piqini për 30-35 minuta, derisa të marrin ngjyrë të artë.
7.Lërini të ftohen dhe shërbejini.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment