Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
E vërteta është se këto biskota do i adhurojë i madh e i vogël, por në parim mbetemi tek fëmijët tuaj!
Parangrohim furrën në 180 gradë celsius.
Ndërkohë në një enë përzieni miellin me të gjithë përbërësit e tjerë.
E punoni me dorë derisa të përfitoni një masë kompakte.
Hapeni brumin me ndihmën e një petëze. Merrni një tavë, shtroni një letër dhe sipër vendosni petën.
Ndajeni me fundin e gotës për të krijuar disa biskota rrumbullake.
I lyeni sipër me pak qumësht secilën.
Tani i fusni biskotat në furrë për 10 minuta. Shijojini!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment